Pomadent Dental Clinic

Siguranță

Sterilizare cu autoclav

Instalaţia cea mai modernă, acceptată de Uniunea Europeană, prin utilizarea căreia toate instrumentele folosite devin complet sterile. Această calitate este dovedită de fiecare dată nu numai prin semnalizare digitală, ci și prin teste biologice.


Diga de cauciuc

Folosirea digii ne oferă o serie de avantaje în timpul unor acte terapeutice. Aplicarea lor în jurul dinţilor, ne asigură un câmp steril pe tot timpul tratamentului. Diga de cauciuc  este o parte esențială a tratamentelor microscopice a canalului radicular.


Anestezie

Intervențiile stomatologice sunt efectuate sub anestezie loco-regională (aplicând prealabil spray anestezic pe mucoasă), prin care se evită neplăcerile provocate de durere. În concordanţă cu starea de sănătate generală al pacientului, utilizăm anestezice diferite.


Centrifugă PRF

Tehnica PRF (fibrină bogată în trombocite) folosește sângele venos al pacientului, care este recoltat de o asistentă la clinica noastră. Centrifuga este utilizată pentru a realiza o rețea de fibrină 100% naturală din sânge, ceea ce permite o înlocuire osoasă perfectă la pacienții cu deficit de os pentru a facilita post-implantarea. Întreaga operație are loc în clinică, rapid și eficient, nu prelungind mult timpul operației, dar îmbunătățind foarte mult rezultatul.