Pomadent Dental Clinic

Biztonság

Autokláv sterilizáló

Az Európai Únió által elfogadott legmodernebb berendezés, amely segítségével műszereink mindig teljesen sterilen kerülnek használatba. Ezt nem csak az autokláv kijelzője mutatja, hanem biológiai tesztek is készülnek minden egyes alkalommal, biztosítva a sterilizálás hatékonyságát.


Nyálrekesz

A nyálrekesz lényege, hogy a kezelt fogat egy gumilepedő segítségével maximálisan izoláljuk környezetétől. Ezáltal teljesen nyál és baktériummentesen végezhetőek a tömések, gyökérkezelések. A nyálrekesz a mikroszkóppal való gyökérkezelés elengedhetetlen velejárója.


Érzéstelenítés

Mivel minden műveletet teljesen fájdalommentesen végzünk, a páciensek félelmei a fogorvostól hiábavalóaknak bizonyulnak. Ebben segítenek a helyi érzéstelenítő injekcióink (amely beadását érzéstelenítő spray előzi meg, hogy a szúrás se legyen kellemetlen), amelyek a páciens egészségi állapotától függően többfélék lehetnek.


Nitril védőkesztyű

Csapatunk kizárólag nitril védőkesztyűket használ a mindennapos kezelésekben, amely nem csak védi a személyzetünket és a pácienst, hanem mivel latex-mentes, nem okoz allergiát sem az orvosnak, sem vendégeinknek.


PRF centrifuga

A PRF (platelet rich fibrin) technika a páciens vénás vérét használja, amelyet az asszisztensnő vesz le klinikánkon. A centrifuga segítségével a vérből egy 100% természetes, saját sejtekből készült fibrin-hálózatot készítünk, amely egy tökéletes csontpótlást tesz lehetővé a csonthiányos pácienseknél, az utólagos implantálás elősegítésére. Az egész művelet a klinikán történik, gyorsan és hatékonyan, nem hosszabbítva sokkal a műtét idejét, viszont nagyban javítva az eredményt.