Pomadent Dental Clinic

Vélemények

" Köszönjük a Pomadent Klinikának és Dr. Vitos Gábornak a professzionalizmusát és a módot, ahogy kezelt minket.

Tisztelettel "


Liliana & Dorel Cîndea, Dicsőszentmárton, Románia

" Őszintén ajánlom a Pomadent Fogászati Klinikát, mivel rendkívül elégedett vagyok a kapott kezelés egészével. Dr. Markovics Emese kompetenciája és teljesítménye az alapja elégedettségemnek, kommunikációja és gondozása szintén kiváló.

Nagyon szépen köszönöm. "


Gabriela Boșoteanu, Segesvár, Románia

" Köszönet a csodás munkáért, a türelemért és a szakértésért, ahogy a fogászatból művészetet varázsolnak. "


Lakó Lóránd, Németország

" Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nagyon profi hozzáállás és magatartás. És nagyon rugalmasak, mivel azt kértem, hogy a koronáim idő előtt meglegyenek és sikerült nekik.

Köszönöm! "


Lala Wachter, Amerikai Egyesült Államok

" Tapasztalom a Pomadentnél pozitív. Olyan helyre megyek gyógyulni, ahol bízok az orvosban. Itt a bizalmat megkönnyíti a pontosság, a normális és kedves emberi hang. A jó hangulatban dolgozó csapat. A magyar beszéd és érzés. Nem a látszat számít, hanem az ide érkező ember. Vonzó, mert engem is ezek az értékek mozgatnak. "


Szénégető István, Marosvásárhely, Románia

" Rendkívül elégedett vagyok azzal a fogászati kezeléssel, amelyet ezen a klinikán kaptam. Dr. Markovics Emese tökéletes professzionalizmust tanúsított, részletesen elmagyarázta a nekem nyújtandó fogkezeléseket, folyamatosan tanácsot adott nekem a munkák vagy kezelések típusait illetően, hogy a lehető legjobb döntést hozzuk meg a kezelésemmel kapcsolatban.

A klinikát korszerű berendezésekkel és technikákkal látták el, a felhasznált anyagok kiváló minőségűek, a teljes orvosi csapat (fogorvosok, valamint az orvosokkal dolgozó segédszemélyzet - fogtechnikusok, asszisztensek stb.) magas szintű professzionalizmust mutattak.

Magabiztosan ajánlom a Pomadent klinikát, amelyet gyorsaság, professzionalizmus és maximális méltányosság jellemez a kezelések és az elvégzett fogászati ​​munkák árainak meghatározásában.

Még egyszer köszönöm! "


Gușatu Alina, Marosvásárhely, Románia

" Most tértem vissza, miután befejeztem egy 5 implantátum, 7 korona és más apró munkákból álló átfogó kezelést. Nem tudom eléggé ajánlani ezt a klinikát, a kezelésem abszolút első osztályú volt. Dr. Pongrácz és Dr. Komporály rendkívüli szakmaisággal vigyázott rám, minden lépést mindig elmagyaráztak és megnyugtattak.

Az egész személyzet tökéletesen beszél angolul, kedves és segítőkész volt, a recepció még a beszállókártyámat is kinyomtatta nekem. Csak azt sajnálom, hogy nem évekkel ezelőtt vállaltam ezt a kezelést.

Egy nagyon boldog, mosolygós beteg. "


Leslie Ebdon, Egyesült Királyság