Pomadent Dental Clinic

Opinia pacienților

" Recomand cu sinceritate clinica dentară Pomadent întrucât sunt extrem de mulțumită de întreg tratamentul primit. Sunt de bază competența și performanța doamnei dr. Emese Markovics și de asemenea sunt excelente comunicarea și îngrijirea din partea acesteia. Vă mulțumesc foarte mult. "


Gabriela Boșoteanu, Sighișoara, România

" Mulțumim clinicii Pomadent și  Dr. Gábor Vitos pentru profesionalism și modul în care am fost tratați.

Cu stimă "


Liliana & Dorel Cîndea, Târnăveni, România

" Mulțumesc pentru munca minunată, răbdarea și expertiza în transformarea stomatologiei în artă. "


Lakó Lóránd, Germania

" Foarte mulțumit de rezultat, abordare și atitudine foarte profesională. Și foarte flexibili, deoarece am cerut să mi se facă coroanele cât mai repede și au reușit.

Mulțumesc! "


Lala Wachter, Statele Unite ale Americii

" Experiența mea cu Clinica Dentară Pomadent este pozitivă. Mă duc într-un loc unde am încredere în doctor. Aici, încrederea este facilitată de acuratețe, o voce umană normală și amabilă. Echipa lucrează cu bună dispoziție. Aspectul nu contează, ci persoana care vine aici. Este atractiv pentru mine pentru că și eu sunt mișcat de aceste valori. "


Szénégető István, Târgu Mureș, România

" Sunt extrem de mulțumită de tratamentul medical de care am beneficiat în această clinică. Doamna dr. Markovics Emese a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit, mi-a explicat în detaliu tratamentele dentare, care urmau a-mi fi acordate, m-a consiliat permanent cu privire la tipurile de lucrări sau tratamente, tocmai pentru a face cea mai bună alegere, pentru lucrările care urmau a-mi fi realizate.

Clinica este dotată cu aparatură si tehnică avansată, materialele utilizate și încorporate în lucrări sunt de înaltă calitate, întreaga echipă medicală (medicii stomatologi, precum și personalul auxiliar care conlucrează cu doctorii - tehnicienii dentari, asistentele etc) a dat dovadă de un ridicat profesionalism.

Recomand cu încredere clinica Pomadent, care poate fi caracterizată prin promptitudine, profesionalism precum și corectitudine maximă în stabilirea prețurilor pentru tratamentele și lucrările dentare executate.

Mulțumesc încă o dată! "


Gușatu Alina, Târgu Mureș, România

" Tocmai m-am întors după ce am terminat tratamentul extensiv cu 5 implanturi, 7 coroane și alte lucrări mici. Nu pot recomanda suficient această clinică, tratamentul meu a fost absolut de primă clasă. Am fost îngrijit de Dr. Pongrácz și Dr. Komporály cu un profesionalism extrem, fiecare pas mi-a fost explicat și m-am simțit în siguranță.

Toți angajații vorbesc o engleză perfectă, au fost foarte amabili, recepția chiar mi-a tipărit cardul de îmbarcare. Mi-aș dori doar să fi întreprins acest tratament cu ani în urmă.

Un pacient foarte fericit, zâmbitor. "


Leslie Ebdon, Regatul Unit