Pomadent Dental Clinic

Povestea noastră

echipa pomadent

Secretul succesului nostru este echipa noastră excelentă.

Clinica Dentară Pomadent a fost fondat în anul 1992, când Dr. Pongrácz Antal, medic primar, lector universitar, a fost nevoit să deschidă propriul său cabinet de stomatologie, ca să poată să-și mențină lucrarea conștiincioasă și exigentă pe care nu o mai putea face în condițiile universitare.

Dr. Pongrácz Antal a început să construiască echipa noastră, care s-a extins cu membri care lucrează încă cu noi de peste 20 de ani. Echipa noastră s-a extins de atunci, dar întotdeauna atragem oameni care au aceleași valori ca și fondatorul nostru: toți lucrăm ca și cum l-am face pentru noi înșine sau pentru cei dragi. Cu această mentalitate putem trata pacienții noștri cu inimă și suflet, de fiecare dată, în cea mai bună calitate posibilă.

Lucrarea noastră conștiincioasă este susținută de pregătirea continuă și de nivel înalt a medicilor noștri, fapt care asigură că sunt mereu la curent cu cele mai recente tehnici, materiale și instrumente pentru o îngrijire cât mai bună pentru dumneavoastră.

Facem eforturi semnificative pentru ca pacientul să primească cea mai bună soluţie dentară, astfel îmbunătăţind sănătatea, estetica şi bunăstarea Dumneavoastră. Medicii noştri Vă explică toate opţiunile de tratament, Vă introduc în artele stomatolgiei, întrucât să puteţi alege împreună un plan de tratament.

De îndată ce ajungeţi la clinica noastră o să ştiţi că aţi ajuns la locul potrivit. Dorim să aveţi o experienţă unică la noi şi să plecaţi cu un zâmbet fericit.

Ne specializăm pe restauraţii estetice, adică coroane şi faţete total ceramice de zirconiu și e.max, coroane metalo-ceramice, implanturi dentare, adiție osoasă, mică chirurgie şi endodonţie microscopică.

Cabinetul nostru dentar în timp și-a depășit locația inițială și, în septembrie 2019, ne-am mutat cu succes la noua noastră clinică cu trei etaje unde, pe lângă echipamentele de ultima generație, putem rezolva toate tipurile de probleme dentare. Laboratorul de la fața locului accelerează și face munca noastră mai exactă, camerele noastre digitale cu raze X și CT ajută la diagnosticare, iar în sala noastră de conferințe putem oferi instruire continuă medicilor noștri.

Echipa noastră a crescut semnificativ, în prezent 8 medici specialiști, 5 asistenți, recepționeri, administrator și contabila lucrează împreună în clinica noastră. Munca tuturor este foarte importantă pentru funcționarea fluidă a clinicii.

Clienţii noştri vin la clinica noastră din Târgu Mureş nu numai din Transilvania, dar din toate colţurile lumii, ca să le oferim un zâmbet strălucitor şi confident, ceea ce duce la urmă la o viaţă mai fericită. Reușim să facem toate aceste tratamente ținând cont de moralitatea noastră și al fondatorului nostru: oferim tipul de tratament pe care am dori să-l primim și noi înșine.

premiile noastre internaționale