Pomadent Dental Clinic

Clinica Noastră

our clinic header

O clinică pentru toate nevoile.

În 1992, când modestul nostru cabinet stomatologic a fost fondat, dr. Pongrácz Antal visa deja la o clinică stomatologică, dar în acel moment aceasta părea de neimaginat. Așadar, lăsând acest vis deoparte, echipa noastră mică s-a concentrat pe calitatea tratamentelor dentare, care și-a păstrat poziția în comparație cu orice clinică dentară.

După plecarea lui dr. Pongrácz Antal, în 2008, dr. Pongrácz Mátyás a preluat conducerea cabinetului, cu sprijinul fidel al dr. Vitos Gábor, și am reușit să creștem încet într-o practică mai largă, bazată pe calitatea tratamentelor. Visul clinicii era încă viu, dar era totuși doar un vis.

În 2011, cu sprijinul dr. Vitos Gábor, dr. Pongrácz Mátyás s-a mutat la Budapesta în scopuri de studiu și a început să lucreze la clinica de turism stomatologic numărul unu din Europa, Kreativ Dental. Aici, pe lângă învățarea profesiei de la specialiști de talie mondială, a câștigat și o perspectivă asupra funcționării unei clinici.

După întoarcerea acasă, cu sprijinul personalului nostru, ne-am lansat într-un proiect de construcție intenționat, pentru care am colectat ani de zile ingrediente materiale și intelectuale, idei și opinii.

După multe luni de planificare și conversație comună cu arhitectul și designerul de interior Paál Timea, a fost dezvoltată clinica noastră actuală, care a fost construită special pentru nevoile noastre și toate colțurile sale au fost visate și executate cu atenție.

Folosind toate mediile materiale, susținut de rude și vânzând vechea noastră clădire în avans, am reușit să finalizăm noua clădire complet, cu jumătate de an înainte de deschiderea planificată.

Mulți prieteni buni au venit la deschiderea oficială și echipa noastră a tăiat panglica roșie împreună. După cum a spus un bun prieten, o astfel de clinică nu este clădirea în sine, ci oamenii care lucrează în ea. Din fericire, echipa noastră este o echipă coezivă, excelentă, care apreciază și se bucură de noile oportunități pe care clinica le-a oferit.

În interiorul clinicii noastre există cinci săli operatorii, un laborator de tehnică dentară, bucătărie pentru personal, vestiare, toalete pentru personal și clienți (inclusiv pentru persoane cu dizabilități), sală de curs, sală de raze X și CT, cameră foto, cameră de sterilizare, depozite, birouri, cameră server.

Buna funcționare a clinicii este asigurată de întreținătorul nostru Koszta Lehel, cine ne așteaptă dimineața cu aparatele pornite, verificate și unse.

În 2020, clinica noastră a deschis și o sală de așteptare în aer liber, în grădină, unde pacienții noștri pot aștepta tratamentul sub o umbrelă de soare într-un mediu plăcut dacă nu doresc să stea în interior.

La construirea clinicii ne-am gândit și la sustenabilitate, atât în ​​ceea ce privește minimizarea pierderilor de căldură, cât și eficiența lămpilor cu LED-uri.

În viitorul apropiat vom acoperi acoperișul clinicii cu panouri solare pentru a folosi cât mai puțin posibil din electricitatea rețelei.

Echipa noastră se asigură, de asemenea, să producă cât mai puțin gunoi posibil în timp ce respectă legea și sterilitatea – ceea ce nu este o sarcină ușoară, cu atâtea restricții, dar am reușit să înlocuim paharele noastre din plastic cu hârtii și halatele noastre de unică folosință cu cele lavabile / sterilizabile. Birocrația care a necesitat multă hârtie și plastic a fost în mare parte digitalizată, la fel ca și multe dintre procedurile necesare pentru tratamente.

2020 a fost un an al siguranței, când am echipat clinica noastră cu echipamente mai bune decât necesare, concepute pentru a oferi cea mai bună protecție posibilă pacienților și personalului împotriva infecțiilor. 2021 este anul digitalizării, care aduce noi investiții și, ca urmare, așteptăm pacienții noștri cu servicii noi.

Construirea clinicii nu a fost un scop în sine, ci doar un mare salt pe calea spre dezvoltare care oferă noi oportunități echipei noastre. Încercăm întotdeauna să ținem pasul cu tehnologia viitorului și chiar cu un pas înainte când este posibil – acest lucru se va reflecta în schimbările din clinică. Acum începe cu adevărat aventura 🙂

premiile noastre internaționale