Pomadent Dental Clinic

Da, noi vă putem ajuta

Echipa noastră de medici de înaltă calificare vă oferă servicii de cea mai bună calitate în domeniul Reabilitării Estetice Orale, a Implantologiei, a Chirurgiei Dentare și a Endodonției. De la cele mai simple tratamente de igienă orală până la cele mai complexe lucrări de reabilitare orală completă, executăm orice lucrare cu precizie și eficiență maximă, într-un mod cât mai puțin invaziv.

Stomatologia viitorului

Mulțumit dezvoltării constante ale clinicii, suntem întotdeauna în pas cu tehnologia, folosind doar echipamente noi, de înaltă calitate, asigurând astfel o soluție mai bună, mai simplă și mai rapidă la problemele stomatologice de orice naturală ale pacientului.

Suntem o clinică stomatologică acreditată internațional

 

Datorită numeroșilor ani de pregătire și muncă împreună, medicii de specialitate și asistenții Clinicii Pomadent au devenit o echipă eficientă, omogenă și sincronizată, ajutând pacienții prin cele mai noi metode și echipamente de tratament, și practicând medicina ca pe o vocație.

 

O echipă pregătită și fericită

Opinia pacienților


" Recomand cu sinceritate clinica dentară Pomadent întrucât sunt extrem de mulțumită de întreg tratamentul primit. Sunt de bază competența și performanța doamnei dr. Emese Markovics și de asemenea sunt excelente comunicarea și îngrijirea din partea acesteia. Vă mulțumesc foarte mult. "


Gabriela Boșoteanu, Sighișoara, România

Opinia pacienților


" Mulțumim clinicii Pomadent și  Dr. Gábor Vitos pentru profesionalism și modul în care am fost tratați.

Cu stimă "


Liliana & Dorel Cîndea, Târnăveni, România

Opinia pacienților


" Mulțumesc pentru munca minunată, răbdarea și expertiza în transformarea stomatologiei în artă. "


Lakó Lóránd, Germania

Opinia pacienților


" Foarte mulțumit de rezultat, abordare și atitudine foarte profesională. Și foarte flexibili, deoarece am cerut să mi se facă coroanele cât mai repede și au reușit.

Mulțumesc! "


Lala Wachter, Statele Unite ale Americii

Opinia pacienților


" Experiența mea cu Clinica Dentară Pomadent este pozitivă. Mă duc într-un loc unde am încredere în doctor. Aici, încrederea este facilitată de acuratețe, o voce umană normală și amabilă. Echipa lucrează cu bună dispoziție. Aspectul nu contează, ci persoana care vine aici. Este atractiv pentru mine pentru că și eu sunt mișcat de aceste valori. "


Szénégető István, Târgu Mureș, România

Opinia pacienților


" Sunt extrem de mulțumită de tratamentul medical de care am beneficiat în această clinică. Doamna dr. Markovics Emese a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit, mi-a explicat în detaliu tratamentele dentare, care urmau a-mi fi acordate, m-a consiliat permanent cu privire la tipurile de lucrări sau tratamente, tocmai pentru a face cea mai bună alegere, pentru lucrările care urmau a-mi fi realizate.

Clinica este dotată cu aparatură si tehnică avansată, materialele utilizate și încorporate în lucrări sunt de înaltă calitate, întreaga echipă medicală (medicii stomatologi, precum și personalul auxiliar care conlucrează cu doctorii - tehnicienii dentari, asistentele etc) a dat dovadă de un ridicat profesionalism.

Recomand cu încredere clinica Pomadent, care poate fi caracterizată prin promptitudine, profesionalism precum și corectitudine maximă în stabilirea prețurilor pentru tratamentele și lucrările dentare executate.

Mulțumesc încă o dată! "


Gușatu Alina, Târgu Mureș, România

Opinia pacienților


" Tocmai m-am întors după ce am terminat tratamentul extensiv cu 5 implanturi, 7 coroane și alte lucrări mici. Nu pot recomanda suficient această clinică, tratamentul meu a fost absolut de primă clasă. Am fost îngrijit de Dr. Pongrácz și Dr. Komporály cu un profesionalism extrem, fiecare pas mi-a fost explicat și m-am simțit în siguranță.

Toți angajații vorbesc o engleză perfectă, au fost foarte amabili, recepția chiar mi-a tipărit cardul de îmbarcare. Mi-aș dori doar să fi întreprins acest tratament cu ani în urmă.

Un pacient foarte fericit, zâmbitor. "


Leslie Ebdon, Regatul Unit

Siguranța pacienților noștri este primordială

Pacienții și echipa noastră sunt protejați de cele mai noi tehnologii împotriva virușilor și bacteriilor, de care am fost întotdeauna nevoiți să ne protejăm. Acum, însă, datorită răspândirii virusului COVID-19, am investit și mai mult pentru ca tratamentele să fie cât mai sigure posibil.

Pomadent în cifre

 • 0
  de ani asigurăm tratamente dentare de specialitate
 • Proveniența pacienților noștri
  0
  țări diferite
 • Pomadent în cifre
 • Numărul coroanelor ceramice
  0
  preparate anul trecut
 • Numărul plombelor estetice
  0
  preparate anul trecut