Pomadent Dental Clinic

Igen, mi tudunk segíteni

Szakorvosokból álló csapatunk a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtja az Esztétikai Orális Rehabilitáció, Implantológia, Szájsebészet és Endodoncia szakterületén. Az egyszerű orálhigiéniai kezeléstől a legigényesebb, teljes orális rehabilitációig, minden műveletet precízen, a leghatékonyabban és a legkevésbé invazív módon hajtunk végre.

A jövő fogászata

Hála a klinika folyamatos fejlesztésének, mindig naprakészek vagyunk és csakis a legújabb és legjobb műszerekkel végezzük a beavatkozásokat, ezáltal jobb, gyorsabb és egyszerűbb megoldást biztosíthatunk pácienseink mindennemű fogászati problémájára.

Fogászati klinikánk nemzetközileg akkreditált

 

A Pomadent Klinika szakorvosai és asszisztensei, a sok év együtt töltött munka és tanulás alatt egy jól működő és teljességében összehangolt csapattá alakultak, akik a pácienseken való segítést hivatásuknak tekintik, a legjobb technikák és műszerek felhasználásával.

 

Egy jól képzett és boldog csapat

Pácienseink véleményei


" Köszönjük a Pomadent Klinikának és Dr. Vitos Gábornak a professzionalizmusát és a módot, ahogy kezelt minket.

Tisztelettel "


Liliana & Dorel Cîndea, Dicsőszentmárton, Románia

Pácienseink véleményei


" Őszintén ajánlom a Pomadent Fogászati Klinikát, mivel rendkívül elégedett vagyok a kapott kezelés egészével. Dr. Markovics Emese kompetenciája és teljesítménye az alapja elégedettségemnek, kommunikációja és gondozása szintén kiváló.

Nagyon szépen köszönöm. "


Gabriela Boșoteanu, Segesvár, Románia

Pácienseink véleményei


" Köszönet a csodás munkáért, a türelemért és a szakértésért, ahogy a fogászatból művészetet varázsolnak. "


Lakó Lóránd, Németország

Pácienseink véleményei


" Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nagyon profi hozzáállás és magatartás. És nagyon rugalmasak, mivel azt kértem, hogy a koronáim idő előtt meglegyenek és sikerült nekik.

Köszönöm! "


Lala Wachter, Amerikai Egyesült Államok

Pácienseink véleményei


" Tapasztalom a Pomadentnél pozitív. Olyan helyre megyek gyógyulni, ahol bízok az orvosban. Itt a bizalmat megkönnyíti a pontosság, a normális és kedves emberi hang. A jó hangulatban dolgozó csapat. A magyar beszéd és érzés. Nem a látszat számít, hanem az ide érkező ember. Vonzó, mert engem is ezek az értékek mozgatnak. "


Szénégető István, Marosvásárhely, Románia

Pácienseink véleményei


" Rendkívül elégedett vagyok azzal a fogászati kezeléssel, amelyet ezen a klinikán kaptam. Dr. Markovics Emese tökéletes professzionalizmust tanúsított, részletesen elmagyarázta a nekem nyújtandó fogkezeléseket, folyamatosan tanácsot adott nekem a munkák vagy kezelések típusait illetően, hogy a lehető legjobb döntést hozzuk meg a kezelésemmel kapcsolatban.

A klinikát korszerű berendezésekkel és technikákkal látták el, a felhasznált anyagok kiváló minőségűek, a teljes orvosi csapat (fogorvosok, valamint az orvosokkal dolgozó segédszemélyzet - fogtechnikusok, asszisztensek stb.) magas szintű professzionalizmust mutattak.

Magabiztosan ajánlom a Pomadent klinikát, amelyet gyorsaság, professzionalizmus és maximális méltányosság jellemez a kezelések és az elvégzett fogászati ​​munkák árainak meghatározásában.

Még egyszer köszönöm! "


Gușatu Alina, Marosvásárhely, Románia

Pácienseink véleményei


" Most tértem vissza, miután befejeztem egy 5 implantátum, 7 korona és más apró munkákból álló átfogó kezelést. Nem tudom eléggé ajánlani ezt a klinikát, a kezelésem abszolút első osztályú volt. Dr. Pongrácz és Dr. Komporály rendkívüli szakmaisággal vigyázott rám, minden lépést mindig elmagyaráztak és megnyugtattak.

Az egész személyzet tökéletesen beszél angolul, kedves és segítőkész volt, a recepció még a beszállókártyámat is kinyomtatta nekem. Csak azt sajnálom, hogy nem évekkel ezelőtt vállaltam ezt a kezelést.

Egy nagyon boldog, mosolygós beteg. "


Leslie Ebdon, Egyesült Királyság

Pácienseink biztonsága a legfontosabb

Pácienseinket és csapatunkat a legújabb technológiák védik a vírusoktól és baktériumoktól, amelyek elleni védekezés mindigis jellemző volt ránk. Most azonban a COVID-19 vírus terjedése miatt még többet fektettünk be a minél biztonságosabb kezelések érdekében.

Oktatás

A számtalan orvosi kongresszuson bemutatott dolgozatunk mellett, szakkönyveket adtuk ki, a rögzített fogpótlások témakörében (koronák, héjak, betétek), ami a szakterületünk. Hogy a jövő nemzedék fogorvosait segítsük, weboldalunkon ingyenesen olvashatóvá és letölthetővé tettük Dr. Pongrácz Antal könyvét (Rögzített Fogpótlások).

Pomadent számokban

 • Szakértő fogászati
  kezeléseket kínálunk
  0
  éve
 • Páciensek érkezése
  0
  különböző országból
 • Pomadent számokban
 • Kerámia koronák
  0
  készítve a múlt év
  folyamán
 • Esztétikus töméseink száma
  0
  a múlt év során