Pomadent Dental Clinic

Estetică

Laser dentar

Cel mai bun dintre laserele dentare, laserul diodă de la compania americană Biolase, oferă numeroase tratamente noi care permit specialistului nostru să trateze cu succes dinții bolnavi de parodontopatie, să reducă sensibilitatea cervicală a dinților, să vindece rănile aftoase și herpetice și chiar să fie utilizat pentru albirea dinților.


Lampă de albire Zoom

Albirea dinților câștigă teren din ce în ce mai mare, zâmbetul fermecător fiind important pentru toată lumea. Există diferite proceduri de albire, la prețuri diferite, dar cu mari diferențe între ele. Cel mai spectacular și de încredere este sistemul de lampă de albire Philips Zoom, folosit de noi. Procedure durează 45 de minute, supravegheat de medicul dentist, timp în care dinții devin albi strălucitori. Nu constituie o surpriză că după America, și în Europa această metodă a devenit cea mai utilizată, datorită siguranței, durabilității și esteticii rezultatului obținut.


Vita Easyshade

Este o tehnologie de vârf pentru stabilirea culorilor, care transformă în informaţie digitală culoarea si densitatea dinţilor, independent de iluminarea lor. Cu acest procedeu se obţin informaţii corecte, precise şi se simplifică sarcina tehnicienilor şi al medicilor în stabilirea culorii celei mai adecvate pentru o lucrare dată.


Cameră intraorală

O cameră intraorală este o mini-cameră wireless care face fotografii și filme în cavitatea bucală, la cerere, astfel încât pacientul să poată înțelege mai bine problemele dentare și să vadă și soluția. Nu ajută la diagnosticare, este doar un instrument de comunicare, dar își face treaba foarte bine.


Aparat foto digital pentru a documenta culoarea și forma dinților

Camera noastră digitală, echipată cu blițuri speciale, ne ajută enorm să documentăm culoarea, textura și forma dinților și să transmitem aceste informații tehnicianului dentar. Fără ea, tehnicianul nu ar putea vedea dinții reali din gură și nu ar fi capabil să realizeze exact un smile design digital.