Pomadent Dental Clinic

Esztétika

Fogászati dióda lézer

A fogászati lézerek legjobbika, az amerikai Biolase cég dióda lézere rengeteg új kezelést tesz lehetővé, aminek segítségével szakorvosunk a parodontopátiás betegek fogait kezelheti sikeresen, fognyaki érzékenységet csökkenthet, valamint aftás és herpeszes sebeket is gyógyíthat, sőt fogfehérítésre is alkalmas.


Zoom fogfehérítő lámpa

A fogfehérítés egyre nagyobb teret hódít, hiszen a gyönyörű mosoly mindenki számára fontos. Számos fogfehérítési módszer létezik, különböző árkategóriákban, de nem mindegyik egyforma. A leglátványosabb és legmegbízhatóbb az általunk használt Philips Zoom lámpás rendszer, amely 45 perc alatt, a fogorvosi rendelőben, orvosi felügyelet alatt biztonságosan kifehéríti a fogakat. Nem véletlen, hogy nem csak Amerikában, de most már Európában is a legelterjedtebb fehérítési módszer, látványossága, biztonsága és hatásának tartóssága miatt.


Vita Easyshade

A szín-meghatározás csúcstechnológiája, amely digitális információra bontja a fog színét és telítettségét, a megvilágítástól függetlenül mindig helyes adatokat adva – leegyszerűsítve a technikus és orvos dolgát a pótlás tökéletes színhatásának elérésében.


Intraorális kamera

Az intraorális kamera egy vezeték nélküli mini-kamera, amely fényképez és filmez a szájüregben, igény szerint, hogy a páciens jobban megértse a fellépő problémákat és láthassa a megoldást is. Nem a diagnosztikában segít, csupán egy kommunikációs eszköz, de a dolgát igencsak jól teszi.


Digitális fényképezőgép fogak színének és formájának dokumentálására

Digitális fényképezőgépünk, amely speciális vakukkal van ellátva, hatalmas segítség számunka a fog színének, textúrájának és alakjának dokumentálásához, valamint ezen információk fogtechnikusnak való eljuttatásához. Enélkül a technikus nem látná a valós, szájban levő fogakat és nem tudna pontosan digitális mosolytervezést sem végezni.