Pomadent Dental Clinic

COVID-19 măsuri de siguranță

Măsurarea de rutină a febrei

În clinica noastră măsurăm febra la intrare, pentru a observa pacienții infectați cu Covid-19 simptomatic cât mai curând posibil. Încercăm să ne dăm seama dacă un pacient  ar fi infectat dar asimptomatic folosind un chestionar. În plus, primul lucru în sala de tratament este ca pacientul să clătească cu o soluție dezinfectantă, astfel încât să nu răspândească nicio infecție din gura larg deschisă.


Îmbrăcăminte de protecție

Atunci când se consideră necesar, folosim îmbrăcăminte de protecție specială de unică folosință sau sterilizabilă, în plus față de îmbrăcămintea noastră medicală standard, pentru a proteja pacienții și personalul.


Dezinfectant automat de mâini

La clinica noastră, un stand automat de dezinfecție a mâinilor așteaptă pacienții noștri, astfel încât aceștia să își poată dezinfecta mâinile la sosire și la plecare, să se poată proteja mai sigur împotriva posibilelor infecții.


Lampă UV pentru sterilizarea suprafețelor și a aerului

S-a dovedit că lumina UV-C distruge orice agent patogen, fie că este vorba de bacterii, virusuri sau ciuperci. Acesta este motivul pentru care am investit în astfel de lămpi, astfel încât să ne putem dezinfecta camerele de tratament și sala de așteptare de toate infecțiile posibile în fiecare dimineață înainte de a începe tratamentele.


Testare COVID-19 a personalului medical

Deoarece siguranța pacienților noștri este primordială, testăm personalul nostru de mai multe ori pentru prezența virusului COVID-19 și luăm măsuri drastice dacă apare orice suspiciune.


Vaccinarea personalului din clinică

Personalul clinicii noastre a fost vaccinat împotriva virusului Covid-19 în ianuarie 2021, pentru a ne proteja pe noi și pe pacienții noștri, și în speranța revenirii la o viață normală cât mai curând posibil.