Pomadent Dental Clinic

COVID-19 biztonsági intézkedések

Rutin lázmérés

A klinikánkon is alkalmazzuk a rutin lázmérést, amit már mindenhol megszokhattunk manapság, a tünettel rendelkező Covid-19-el fertőzött páciensek mihamarabbi észrevétele céljából. A tünetmentes pácienseket kérdőív segítségével próbáljuk kiszűrni. Mindezek mellett a kezelőben első dologként a páciens egy fertőtlenítő oldattal öblöget, hogy szájából semmi fertőzés ne szóródjon szét.


Védőruházat használata

Amikor szükségesnek ítéljük, egyszer használatos vagy sterilizálható speciális védőruhákat használunk szokásos orvosi ruháink mellett, pácienseink és személyzetünk védelmére.


Automatikus kézfertőtlenítő

Klinikánkon automata kéz-fertőtlenítő állvány várja pácienseinket, hogy érkezéskor és távozáskor fertőtleníthessék kezüket, így biztonságosabban védekezhessenek az esetleges fertőzések ellen.


UV lámpa a felületek és a levegő sterilizálására

Az UV-C fény bizonyítottan minden kórokozóval végez, legyen az baktérium, vírus vagy gomba. Ezért is fektettünk be ilyen felszerelésbe, hogy a kezelő termeinket és a várótermet minden reggel, a kezelések megkezdése előtt megtisztíthassuk minden lehetséges fertőzéstől.


COVID-19 tesztek készítése személyzetünk számára

Mivel pácienseink biztonsága elsőrangú fontosságú, személyzetünket többször is leteszteljük a COVID-19 vírus jelenlétére és bármilyen gyanú felmerülésekor drasztikus intézkedéseket hozunk.


A klinika személyzetének beoltása

Klinikánk személyzete a saját és pácienseink védelme, illetve a normális élethez való mihamarabbi visszatérés reményében beoltatta magát 2021 januárjában a Covid-19 vírus ellen.