Pomadent Dental Clinic

Faq

Care medic mă va trata?

Aproape toată lumea are propriul dentist preferat în care are încredere și care își cunoaște deja toate necazurile. De obicei, tratamentele vor fi făcute de propriul medic.

Totuși, în unele cazuri speciale, puteți fi tratat de un alt medic la clinica noastră. Acest lucru se poate întâmpla în următoarele cazuri: aveți nevoie de tratament de specialitate (tratament microscopic al canalului radicular, chirurgie orală) - caz în care veți programa o întâlnire împreună cu medicul dumneavoastră.

De asemenea, puteți ajunge la un alt medic dacă veniți la clinica noastră pentru tratament de urgență: în acest caz, medicul nostru rezident vă va rezolva situația de urgență, de preferință în acea zi. După rezolvarea durerii, puteți, desigur, să vă programați la medicul obișnuit pentru a continua tratamentul.

Al treilea caz în care s-ar putea să fiți tratat de un alt medic este atunci când trebuie făcut un tratament foarte simplu, de rutină, cum ar fi îndepărtarea tartrului sau plombe mici, pentru care nu merită să așteptați mult timp să ajungeți la propriul medic.

Tratamentul meu va fi dureros?

Toate tratamentele, după caz, se efectuează sub anestezie locală, deci nu veți simți nicio durere în timpul tratamentelor. Folosim mai multe tipuri de anestezice, care oferă o ameliorare completă a durerii.

Pentru a preveni posibilele dureri după tratament, medicul tratant vă va prescrie medicamente sau, dacă este necesar, vă face o coroană de protecție pe dinte pentru a-l proteja de stimulii nocivi.

Nu-mi permit prețul tratamentului. Ce pot să fac?

În astfel de cazuri, discutați cu medicul dumneavoastră posibilitatea plății în rate, sau pentru sume mai mari, puteți să cereți un împrumut la clinica noastră în cadrul TBI Credit sau Transylvania Bank.

Dacă nu doriți să profitați de aceste oportunități, medicii noștri vă oferă și soluții alternative la problemele dvs. dentare. Deși este posibil să nu fie soluții ideale și perfecte, ele vă rezolvă problemele pentru o vreme pentru a avea un zâmbet estetic și funcțional.

Ce trebuie să știu despre implantare: o să mă doară, pot lucra în ziua respectivă, când o să primesc coroană pe implant?

Implantul este un șurub de titan înșurubat în os cu o procedură foarte ușoară, de rutină. Implantarea este complet nedureroasă, sub anestezie locală, gata în aproximativ 20-30 de minute. După ce amorțeala dispare, veți simți la fel de multă durere ca și cum v-ați fi lezat gingia - aceasta poate fi tratată cu analgezice ușoare. Puteți lucra în acea zi și, dacă nu aveți un sinus lift combinat cu o grefă osoasă, puteți juca chiar și sport.

În general (cu excepția cazului în care se folosește tehnica all-on-four), pacientul trebuie să aștepte trei luni după implantare pentru ca osul să crească în jurul implantului. Până atunci, implantul „se odihnește” invizibil sub dinte. După expirarea acestei perioade de vindecare, la fel ca în ikea, înșurubăm coroana pe implantul din os.

Mă doare teribil măseaua, ce să fac?

Din păcate, durerile de dinți severe și chinuitoare indică de obicei probleme care nu pot fi rezolvate fără intervenție medicală.

Dacă vă doare dintele când la fierbinte și la mușcatură, durerea se intensifică noaptea și chiar pulsează, înseamnă un dinte purulent – tratamentul acestui dinte nu trebuie întârziat, sunați imediat pentru o programare, astfel încât să nu aveți dureri insuportabile.

Dacă doare la rece și dulce, de obicei înseamnă un dinte cariat. Acesta este un grad moderat de urgență, dar odată ce este dureros, nu întârziați prea mult intervenția medicală, astfel încât nervul dintelui să nu moară, pentru că atunci va deveni purulent.

Este posibil ca numai gingia să fie inflamată sau un dinte să fie în procesul de erupție - acestea pot fi tratate ușor, adesea fără niciun fel de intervenție, dar din motive de siguranță merită să solicitați recepționerilor noștri o programare.

Am nevoie de tratament stomatologic de urgentă, ce ar trebui să fac?

Ca prim pas, vă rugăm să contactați recepționerii noștri. Clinica noastră primește pacienți în fiecare zi lucrătoare, dar o programare prealabilă este absolut necesară.

Datorită cererii mari față de îngrijire stomatologică de urgență, ne-am rezervat o oră în fiecare zi pentru situații de urgență - acestea vor fi tratate de medicul dentist rezident, astfel încât pacienții noștri (și nu numai) să nu sufere până când nu vor fi tratați de medicul lor curant obișnuit.