Pomadent Dental Clinic

 

Dr. Pongrácz István Mátyás

Proprietar clinică, Medic dentist: Reabilitare orală

Specializări: Protetică (coroane, punți), Implantologie, Cosmetică dentară, Ridicare sinus, Rezecție

După absolvirea Univerității de Medicină și Farmacie din Tg. Mureș în anul 2005, devine doctor la Clinica Dentară Pomadent. Ghidat de tatăl său, Dr. Pongrácz Antal, chirurg șef dentar, se dedică Reabilitării orale și Cosmeticii dentare.

După decesul neașteptat al Dr. Pongrácz Antal în anul 2008, devine director general al Clinicii Dentare Pomadent, iar după participarea la cursul ”Teoria și practica implantologiei” din Bremen, Germania în anul 2009, devine primul implantolog al clinicii.

Între 2011 și 2012 a lucrat ca și specialist de Reabilitare orală și Cosmetică dentară în Budapesta, Ungaria, la una dintre cele mai apreciate clinici dentare din țară, învățând despre cele mai noi tehnici de tratamente. După revenirea lui în România, a modernizat clinica cu cea mai nouă tehnologie disponibilă la acea oră și a intrat pe piața turismului dentar.

În 2013 și 2015 a participat la congresul ”Compentență în estetică” din Vienna, Austria, iar în 2014 a publicat cartea de specialitate ”Lucrări Protetice Fixe, ed. 2”.