Pomadent Dental Clinic

 

Dr. Pongrácz István Mátyás

Klinikatulajdonos, Fogorvos: Orális Rehabilitáció

Szakterületek: Fogpótlás (koronák, hidak), Implantológia, Kozmetikai Fogászat, Arcüreg-emelés, Rezekció

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem 2005-ös elvégzése után a Pomadent Fogászati Klinikán lát munkához, majd édesapja, Dr. Pongrácz Antal főorvos irányítása alatt az Orális rehabilitáció-, valamint a Kozmetikai fogászat szakterületeire fordítja figyelmét.

2008-ban, Dr. Pongrácz Antal váratlan távozását követően a Pomadent Fogászati Klinika vezérigazgatója, majd 2009-ben, a brémai (Németország), „Elméleti és Gyakorlati Implantológia” tanfolyam elvégzése után a klinika első implantológusa lesz.

2011 és 2012 között Orális rehabilitáció- és Kozmetikai fogászati specialistaként dolgozott Budapest egyik legelismertebb, fogászati turizmussal foglalkozó klinikáján, ahol új kezelési tehnikákat sajátított el. Visszatérése után a legújabb fogászati technológiával korszerűsítette a klinikát, majd belépett a fogászati turizmus iparágába.

2013-ban és 2015-ben részt vett a bécsi „Competence in Aesthetics” (Szakértelem az esztétikában) kongresszuson, 2014-ben pedig kiadta a „Rögzített fogpótlások, 2. kiadás” című fogászati szakkönyvet.