Pomadent Dental Clinic

Tratamente inovatoare pentru albirea dinților

Un zâmbet strălucitor este adesea asociat cu încrederea în sine și cu o sănătate orală excelentă. Din nefericire, factori precum consumul de alimente care pătează, fumatul și luarea anumitor medicamente pot provoca decolorarea și apariția petelor dentare. Din fericire, există tratamente inovatoare de albire a dinților pentru a restabili strălucirea zâmbetului tău, iar noi, la Clinica Dentară Pomadent, suntem întotdeauna bucuroși să îi ajutăm pe pacienții noștri să zâmbească din nou cu încredere.

În acest articol, vom aborda unele dintre tratamentele inovatoare pentru albirea dinților disponibile la clinica noastră, discutând despre avantajele lor, despre proceduri și despre efectele pe termen lung. Explorând aceste opțiuni, poți descoperi soluția perfectă pentru a-ți recăpăta zâmbetul strălucitor, care să-ți reflecte încrederea în tine și sănătatea ta dentară.

 

În primul rând: care sunt cele mai frecvente cauze ale decolorării dinților?

 

Decolorarea dinților este o problemă estetică comună pentru multe persoane și poate fi cauzată de mai mulți factori. Unele persoane se pot confrunta cu decolorarea dinților cauzată de factori genetici, ceea ce înseamnă că moștenesc în mod natural un smalț dentar mai închis la culoare sau mai gălbui, ceea ce poate face ca dinții lor să apară decolorați chiar și cu o igienă orală adecvată. Acest tip de decolorare este adesea numit decolorare intrinsecă și nu este ușor de corectat prin metodele tradiționale de albire a dinților.

O situație mai frecventă este însă cea în care decolorarea apare ca urmare a unor factori externi, cum ar fi consumul de alimente care pătează, cum ar fi ceaiul, vinul roșu, cafeaua și băuturile răcoritoare carbogazoase. Consumul de tutun și unele medicamente pot contribui, de asemenea, la apariția petelor. În timp, acești factori pot altera culoarea naturală a dinților, rezultând un aspect tern sau gălbui.

 

Alegerea opțiunii corecte de albire a dinților

 

Când vine vorba de albirea dinților, este esențial să apelezi la servicii profesionale, mai degrabă decât să te bazezi pe formulele miraculoase de albire disponibile online. În timp ce aceste produse pot părea mai accesibile și pot promite rezultate rapide și fără efort, ele pot fi adesea riscante și potențial dăunătoare, putând provoca deteriorarea permanentă a dinților și slăbirea lor, după care vei avea nevoie de tratamente dentare complexe și costisitoare.

Opțiunii corecte de albire a dințilorAlbirea dinților trebuie abordată întotdeauna cu precauție și efectuată sub supravegherea unui profesionist în domeniul stomatologic. Stomatologii au expertiza și cunoștințele necesare pentru a-ți evalua sănătatea orală, pentru a identifica orice problemă de bază și pentru a determina cel mai potrivit tratament de albire pentru tine.

La clinica noastră dentară din Târgu Mureș poți opta pentru următoarele tratamente inovatoare de albire a dinților:

  • Albirea profesională cu lampa Philips Zoom: Unul dintre tratamentele inovatoare de albire dentară disponibile implică utilizarea lămpii Philips Zoom. Această procedură este realizată de un medic stomatolog și presupune aplicarea unui gel de albire pe dinți, care este activat de o lumină specială. Gelul activat de lumină ajută la eliminarea petelor și a decolorării, oferind rezultate semnificative de albire în doar o singură ședință care durează aproximativ 45 de minute.
  • Albirea acasă cu gutieră din silicon personalizată: O altă opțiune eficientă de albire a dinților implică utilizarea unei gutiere transparente din silicon. Această gutieră este realizată special pentru tine într-un laborator dentar și este concepută pentru a se potrivi confortabil pe dinții tăi. Substanța de albire este aplicată în interiorul gutierei, pe care trebuie să o porți apoi acasă timp de câteva ore pe zi, timp de cinci zile consecutive. Acest tratament de albire la domiciliu oferă rezultate graduale și vizibile.

Ce trebuie să știi despre tratamentele noastre de albire a dinților

 

În timpul tratamentului de albire a dinților, este esențial să eviți consumul de alimente care pătează și de citrice, deoarece acestea pot sensibiliza dinții și pot compromite potențial rezultatele. Trebuie să urmezi instrucțiunile oferite de medicul dentist și să menții bune practici de igienă orală.

Longevitatea rezultatelor de albire a dinților depinde de metoda de tratament aleasă:

  • Albirea cu ajutorul lămpii Philips Zoom își menține efectul până la 10 ani.
  • Albirea cu o gutieră de silicon poate necesita retușuri anuale pentru a menține nivelul dorit de albire.

Cu toate acestea, longevitatea rezultatelor depinde, de asemenea, de obiceiurile individuale și de alegerile privind stilul de viață. Evitarea sau moderarea consumului de alimente și băuturi care pătează, precum și abținerea de la consumul de tutun, pot contribui la prelungirea efectelor tratamentelor de albire a dinților.

 

De ce să alegi tratamentele inovatoare de albire a dinților?

 

TratamenteOptarea pentru tratamentele inovatoare de albire a dinților oferă numeroase avantaje. În primul rând, aceste tratamente sunt efectuate sub supravegherea unor profesioniști din domeniul stomatologic, asigurând rezultate sigure și eficiente. Acestea sunt special concepute pentru a aborda diferite tipuri și niveluri de decolorare a dinților, oferind îmbunătățiri vizibile ale aspectului zâmbetului tău. În plus, tratamentele sunt adaptate la nevoile individuale, ținând cont de factori precum sensibilitatea și rezultatele dorite.

Tratamentele noastre inovatoare de albire a dinților oferă o soluție convenabilă și eficientă pentru cei care își doresc un zâmbet mai strălucitor și mai încrezător. Fie că optezi pentru albirea profesională cu lampa Philips Zoom sau pentru albirea la domiciliu cu ajutorul unei gutiere personalizate, aceste abordări inovatoare pot combate eficient decolorarea dinților cauzată de diferiți factori.

Fă-ți acum o programare pentru a determina cel mai potrivit tratament de albire a dinților pentru tine și fă primul pas spre un zâmbet mai alb și mai radiant.