Pomadent Dental Clinic

Rólunk

A Pomadent Fogorvosi Klinika szerény körülmények közötti alapítása 1992-ben történt, amikor Dr. Pongrácz Antal főorvos, egyetemi oktató kénytelen volt magánrendelőt nyitni, hogy fenntarthassa lelkiismeretes és igényes munkáját, amelyet az egyetemi körülmények között már nem tehetett meg.

Dr. Pongrácz Antal elkezdte építeni csapatunkat, amely olyan tagokkal bővült, akik még mindig velünk dolgoznak, több, mint 20 éve. A csapatunk azóta is egyre bővül, de mindig olyan embereket vonzunk be magunk közé, akiknek ugyanolyan értékrendje van, mint alapítónknak: mindenkinek úgy dolgozunk, mintha magunknak vagy szeretteinknek csinálnánk. Ezzel a mentalitással sikerül minden alkalommal szívvel-lélekkel kezelni pácienseinket, a lehető legjobb minőségben, ami kitelik tőlünk.

A lelkiismeretes munkánkat orvosaink folyamatos, magas szintű továbbképzése segíti, amely biztosítja, hogy mindig naprakészek legyenek a legújabb technikákkal, anyagokkal és műszerekkel, az Önök lehető legjobb ellátása érdekében.

Jelentős erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy Ön, a páciens, az egyedi esetének megfelelő legjobb fogászati megoldást kapja, javítva ezáltal egészségét, esztétikáját és általános közérzetét. Orvosaink minden kezelési lehetőséget elmagyaráznak, a fogászat területén felvilágosítják annyira, hogy együtt dönthessenek a kezelési tervről.

Amint megérkezik klinikánkra, tudni fogja, hogy jó helyre jött. Azt szeretnénk, hogy egy egyedülálló élményben legyen része és egy boldog mosollyal távozzon tőlünk.

Specialitásaink az esztétikai fogászati helyreállítások, vagyis a cirkónium és e.max teljes kerámia koronák, héjak, fémkerámiai koronák, valamint implantológia, kis-sebészeti eljárások és a gyökérkezelések.

A kis fogászati rendelőnk idővel kinőtte eredeti helyszínét és 2019 szeptemberében sikeresen átköltöztünk a kimondottan erre a célra épített új, három emeletes klinikánkra, ahol a csúcstechnológiás berendezések mellett minden típusú fogászati problémáját megoldhatjuk. A helyszínen lévő laboratórium felgyorsítja és pontosabbá teszi a munkánkat, a digitális röntgen és CT termeink a diagnosztikában segítenek, a konferencia termünkben pedig a folyamatos továbbképzést biztosíthatjuk orvosainknak.

Marosvásárhelyi klinikánkon nem csak Erdélyből, de a világ minden tájáról érkező pácienseinknek segítünk magabiztosan, ragyogóan mosolyogni és ezáltal boldogabban élni, úgy, hogy mindvégig hűek maradunk alapítónk és saját erkölcsünkhöz: mindenkit csakis úgy kezelünk, ahogy saját magunkat is kezelnénk.