Rólunk

1992 óta, a Pomadent fogorvosi klinika csapata alapítónk, Dr. Pongrácz Antal főorvos, egyetemi oktató álmához híven, a pácienseink fogászati problémáira jobb, gyorsabb és tartósabb megoldásokat nyújt, csakis csúcstechnológiai felszereltséggel dolgozva.

Jelentős erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy Ön, a páciens, az egyedi esetének megfelelő legjobb fogászati megoldást kapja, javítva ezáltal egészségét, esztétikáját és általános közérzetét. Orvosaink minden kezelési lehetőséget elmagyaráznak, a fogászat területén felvilágosítják annyira, hogy együtt dönthessenek a kezelési tervről.

A válogatott professzionális csapatunk tagjai folyamatosan tanulnak maguk is, biztosítva, hogy mindig naprakészek legyenek a legújabb technikákkal, anyagokkal és műszerekkel, az Önök lehető legjobb ellátása érdekében.

Amint megérkezik klinikánkra, tudni fogja, hogy jó helyre jött. Azt szeretnénk, hogy egy egyedülálló élményben legyen része és egy boldog mosollyal távozzon tőlünk.

Specialitásaink az esztétikai fogászati helyreállítások, vagyis az e.max és cirkónium teljes kerámia koronák, héjak, fémkerámiai koronák, valamint implantológia, kis-sebészeti eljárások és a gyökérkezelések.

Marosvásárhelyi klinikánkon nem csak Erdélyből, de a világ minden tájáról érkező páciensünknek segítünk magabiztosan, ragyogóan mosolyogni és ezáltal boldogabban élni.