Introducere

Din 1992, echipa clinicii dentare Pomadent, continuă viziunea fondatorului nostru, Dr.-lui Pongrácz Antal, medic primar, lector universitar, şi anume de a asigura soluţii mai bune, mai rapide şi mai durabile pentru problemele dentare ale pacienţilor, folosind numai technologii de ultima oră.

Facem eforturi semnificative pentru ca pacientul să primească cea mai bună soluţie dentară, astfel îmbunătăţind sănătatea, estetica şi bunăstarea Dumneavoastră. Medicii noştri Vă explică toate opţiunile de tratament, Vă introduc în artele stomatolgiei, întrucât să puteţi alege împreună un plan de tratament.

De îndată ce ajungeţi la clinica noastră o să ştiţi că aţi ajuns la locul potrivit. Dorim să aveţi o experienţă unică la noi şi să plecaţi cu un zâmbet fericit.

Ne specializăm pe restauraţii estetice, adică coroane şi faţete total ceramice de e.max şi zirconiu, coroane metalo-ceramice, implanturi dentare, mică chirurgie şi endodonţie.

Clienţii noştri vin la clinica noastră din Târgu Mureş nu numai din Transilvania, dar din toate colţurile lumii, ca să le oferim un zâmbet strălucitor şi confident, ceea ce duce la urmă la o viaţă mai fericită.