află mai mult
Servicii
Echipa noastră de medici de înaltă calificare vă oferă servicii de cea mai bună calitate în domeniul Reabilitării Estetice Orale, a Implantologiei, a Chirurgiei Dentare și a Endodonției. De la cele mai simple tratamente de igienă orală până la cele mai complexe lucrări de reabilitare orală completă, executăm orice lucrare cu precizie și eficiență maximă, într-un mod cât mai puțin invaziv.
Echipament de ultimă generație
Mulțumit dezvoltării constante ale clinicii, suntem întotdeauna în pas cu tehnologia, folosind doar echipamente noi, de înaltă calitate, asigurând astfel o soluție mai bună, mai simplă și mai rapidă la problemele stomatologice de orice naturală ale pacientului.
Echipa
Datorită numeroșilor ani de pregătire și muncă împreună, medicii de specialitate și asistenții Clinicii Pomadent au devenit o echipă eficientă, omogenă și sincronizată, ajutând pacienții prin cele mai noi metode și echipamente de tratament, și practicând medicina ca pe o vocație.
Opiniile pacienților


“Prima dată am contactat clinica Pomadent pentru că aveam o punte dentară cu 3 dinți ruptă, care trebuia înlocuită. De asemenea, aveam un dinte care avea o problemă la canalul rădăcinii, care necesita un tratatament și la care trebuia atașată o nouă coroană. Chiar de la început, am ținut legătura prin e-mail cu doamna Dr. Emese Markovics, doctorița care urma să efectueze procedura și care, pe lângă faptul că mi-a reconfirmat planificarea tratamentului, mi-a mai comunicat durata și costul procedurii. Această abordare mi-a câștigat încrederea în decizia mea, mai ales atunci când călătorești 1200 de mile într-o țară, pe care nu ai mai vizitat-o înainte. Tratamentul meu a fost organizat pe o perioadă de 11 zile, începând cu o ședință inițială, care a avut loc prima zi. Aceasta a inclus mai întâi soluționarea punții rupte și luarea amprentei în vederea înlocuirii acesteia. Cea de-a doua parte a acestei ședințe se focusa la problema canalului rădăcinii și apoi s-a montat o coroană și o punte temporară, după care s-a luat o amprentă pentru coroana finală. A doua mea ședință a avut loc 5 zile mai târziu și în cadrul acesteia s-a efectuat o verificare, iar în cadrul ultimei ședințe, care a avut loc în ziua 10, mi s-au montat puntea și coroana potrivită. Procedura generală, în ceea ce privește prietenia, profesionalismul, îngrijirea generală și consilierea liniștitoare a fost unică. Vă recomand cu fermitate acest dentist și această clinică stomatologică celor care doresc lucrări dentare de o calitate de vârf. Cu stimă, Graham Smith.”
Graham, UK
“Sunt foarte satisfăcut cu rezultatul final, care tocmai a fost cimentat definitiv în gura mea. Am avut nevoie de câteva implanturi pe arcada superioară, operaţia a fost surprinzător de simplă, fără durere. Nu era deloc la cea ce m-am aşteptat, a fost o surpriză foarte plăcută. După ce am aşteptat 3 luni, în final am primit şi coaroanele pe implanturi, care arată grozav, sunt foarte fericit. O să recomand clinica cu siguranţă tuturor prietenilor. Preţurile sunt mai mici decât jumătate, comparativ cu ce m-am obişnuit, iar calitatea şi mai bună, şi m-au ajutat cu organizarea călătoriei, cea ce a făcut ca totul să meargă lin şi simplu. Vă mulţumesc încă o dată!”
Jessica, UK
“Precis le-aș recomanda oricui, dar mai ales celor din UK care sunt în cautarea tratamentelor dentare ieftine. M-am prezentat pentru 20 coroane, în Scoția nu mi-aș fi putut permite un astfel de serviciu. Tratamentul a durat 2 săptămâni și a meritat așteptarea. Mersi Pomadent și Dr. Gabor pentru munca remarcabilă, pentru ceea ce ați făcut cu dinții mei și pentru că mi-ați redat zâmbetul.”
Anonymous, Glasgow
“Mi s-au inserat două implanturi și o coroană. Convorbirile (prin e-mailuri și față în față) cu Dr. Pongracz au fost de mare ajutor și foarte interesante. Pe întreaga perioadă de tratament el mi-a răspuns la toate intrebările mele, ceea ce a fost foarte reconfortant, având în vedere că am puțină fobie dentară. Am mers de două ori la Târgu Mureș pentru tratament. Prima dată a fost o vizită scurtă pentru o scanare corespunzătoare și pentru inserarea implanturilor și având în vedere că acum câțiva ani din cauza unui accident am pierdut dinții din față, dr. Pongracz a trebuit să adauge niște oase suplimentare. În timpul celei de-a doua vizite, pe lângă completarea implantului, mi-a inserat și o coroană făcută pentru dintele, al carui canal a fost tratat. Fiind dentist, Dr. Pongracz a observat că am o cavitate dentară, pe care mi-a și umplut-o. Apreciez foarte mult lucrarea doctorului Pongracz și a echipei sale și aș recomanda cu certitudine aceasta clinică dentară. Costul total al tratamentului a fost mult mai mic decât cel ce ar fi trebuit să plătesc în Norvegia.”
Zul, Norway
“Situaţia mea dentară a fost într-o stare critică înainte de a vizita Clinica Dentară Pomadent. Lucrările efectuate: 5 implanturi dentare, din care unul în zona frontală, 4 coroane, reparaţia plombelor şi curăţire profesională. Am călătorit din Australia 3 ani consecutiv pentru a termina toate lucrările, a umple toate golurile cu implanturi şi a repara toate plombele şi cariile. Am 57 de ani. Toate lucrările efectuate sunt de calitate foarte înaltă şi profesională, cu standarde înalte. Nu mai am probleme cu niciunul dintre dinţii mei. Nu mai am durere. Mă simt de parcă aş avea iarăşi 16 ani, cu toţi dinţii în gura mea. Recomand Clinica Pomadent tuturor cu probleme dentare. Am vizitat mai multe clinici stomatologice aici, în Australia, dar niciunul nu a asigurat un serviciu aşa de bun ca la Pomadent.”
Liviu, Australia
“Sunt extrem de mulțumit de tratamentul primit la această clinică. Personalul a fost foarte amabil, iar medicul mi-a explicat totul în detaliu, motiv pentru care m-am simțit în siguranță pe întreaga durată a tratamentului. Expertiza lor este demn de laudă. Nu pot decât să recomand tuturor această clinică, dinții mei ceramici sunt absolut minunați.”
Thomas, UK
“Sunt foarte mulțumită de fiecare experiență și tratament primit la Pomadent, o clinică pe care o pot caracteriza cel mai ușor prin 3 cuvinte: profesionalism, cinste, rapiditate. Mulțumesc încă odată!”
Katalin, Romania
“Înainte să mă duc la clinică şi să mă întâlnesc cu medicul meu curant, mi-a fost frică de tot ce era legat de stomatologie, dar încă de la prima şedinţă m-am simţit calm şi în siguranţă, fără nici o durere. A fost o experienţă care mi-a schimbat viaţa, am primit un zâmbet nou! Tratamentul efectuat: coroane ceramice e.max şi plombe. Echipa este grozavă, profesională, lucrând împreună rapid şi eficient. Totul era explicat, comunicare şi îngrijire excelentă! Le recomand călduros, sunt foarte mulţumită. Clinica Pomadent este situat în frumosul oraş Tîrgu Mureş, cu o mulţime de lucruri de descoperit. Great, professional team, working together fast and efficient. Everything was explained, exellent communication, and care! Highly recommend, I am very satisfied! Pomadent Clinic is in the very beautiful town of Targu Mures, with plenty to discover!”
Aleksandra, UK
“Cea mai bună experiență la o clinică dentară. Tratament de top, prețuri mici. Clinică, echipament și echipă profesională.”
Roger, USA
Educație
Pe lângă nenumăratele lucrări prezentate la congrese medicale, am publicat următoarele cărți de specialitate pe tema lucrărilor protetice fixe (coroane, membrane, inlay-uri), care este aria noastră de expertiză
Filantropie
Încă din anul 1995, medicii noștri asigură tratament gratuit micilor noștri pacienți de la Casa de copii Lidia.