tudj meg többet
Szolgáltatásaink
Szakorvosokból álló csapatunk a legjobb szolgáltatásokat nyújtja az Esztétikus Orális Rehabilitáció, Implantológia, Szájsebészet és Endodoncia szakterületén. Az egyszerű orálhigiéniai kezeléstől a legigényesebb, teljes orális rehabilitációig, minden műveletet precízen, a leghatékonyabban és a legkevésbé invazív módon hajtunk végre.
Csúcstechnológiás műszerek
Hála a klinika folyamatos fejlesztésének, mindig naprakészek vagyunk és csakis a legújabb és legjobb műszerekkel végezzük a beavatkozásokat, ezáltal jobb, gyorsabb és egyszerűbb megoldást biztosíthatunk pácienseink mindennemű fogászati problémájára.
Munkatársaink
A Pomadent Klinika szakorvosai és asszisztensei, a sok év együtt töltött munka és tanulás alatt egy jól működő és teljességében összehangolt csapattá alakultak, akik a pácienseken való segítést hivatásuknak tekintik, a legjobb technikák és műszerek felhasználásával.
Pácienseink véleményei


“Először azért vettem fel a kapcsolatot a Pomadent-el, mert volt egy törött 3 műfogas hidam, amelyet ki kellett cserélni. Volt olyan fogam is, amelynek gyökércsatornás problémája volt, ezért szükséges volt a kezelése és egy új korona felrakása. Az elejétől kezdve e-mailen keresztül tartottam a kapcsolatot dr. Markovics Emesével, az orvosnő, aki elvállalta az eljárás levezetését és aki amellett, hogy megnyugtatott a tervezett kezeléssel kapcsolatosan, beszámolt az eljárás időtartamáról és közölte a várható költségeket is. Ez a hozzáállás nagy szerepet játszott a döntésem meghozásában, mivel végül mégis 1,200 mérföldet kellett utaznom egy olyan országba, amelyet eddig még nem voltam. A kezelésemet egy 11 napos időtartamra tervezték, már az első alkalmat is beleszámították. Ez magába foglalta a törött híd ellenőrzését és az új híd előkészítéséhez szükséges mintavételt. A második rész pedig a gyökércsatorna problémájára összpontosított, majd sor került az ideiglenes híd és korona felrakására és végül minta készült a csere korona előkészítése érdekében. A második alkalomra 5 nappal később került sor és ez egy ellenőrzést tartalmazott. Végül az utolsó alkalom keretén belül beillesztették az új hidat es felrakták az új koronát. Ami az eljárást illeti, az a barátságosság, a szakmai tudás, az általános kezelés és a megnyugtató tanácsadás tekintetében páratlan volt. Nagyon ajánlom ezt a fogorvost és a fogorvosi klinikát azoknak, akik csúcs minőségű fogászati szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni. Üdvözlettel: Graham Smith.”
Graham, UK
“Nagyon elégedett vagyok a végleges eredménnyel, amit nemrég ragasztottak be véglegesen a számba. Szükségem volt egy pár implantátumra a felső állkapcsomban, ami meglepően könnyen ment, bármiféle fájdalom nélkül. Egyáltalán nem úgy történt, ahogy elképzeltem, egy kellemes meglepetés volt. Miután 3 hónapot vártam, végre rákerültek az implantátumokra a koronák is, remekül néznek ki, nagyon boldog vagyok. Minden bizonnyal ajánlani fogom a klinikát minden barátomnak. Az árak kevesebb, mint a fele annak, amihez szoktam és a minőség még jobb is, és nagyban segítettek az utazás megszervezésében, ezáltal minden simán és egyszerűen ment. Köszönöm még egyszer!”
Jessica, UK
“Mindenképpen javasolnám őket bárkinek az Egyesült Királyságból, aki előnyös áron szeretne fogászati kezelést igénybe venni. Ott egy olyan kezelésben részesültem mindössze 20 koronáért, amelyet Skóciában nem tudtam volna megengedni magamnak. A kezelés 2 hétig tartott, de érdemes volt végigcsinálni. Köszönöm Pomadent, köszönöm dr. Gábor, hogy a fogamon végzett figyelemre méltó munkájának hála, visszaadta a mosolyomat.”
Anonymous, Glasgow
“Nekem két implantátumot ültettek be és felraktak egy koronát. A dr. Pongrácz-al folytatott (személyes és mail-en keresztül történő) beszélgetések nagyon hasznosak és érdekesek voltak. A kezelés teljes ideje alatt mindig válaszolt a kérdéseimre és ez számomra megnyugtató volt, mivel kissé félek a fogászattól. Két alkalommal voltam Marosvásárhelyen kezelés céljából. Első alkalommal, rövid ottlétem alatt elvégezték a szükséges fogsorszkennelést, sor került az implantátumok behelyezésére és mivel egy pár éve szenvedett baleset miatt elvesztettem az elülső fogaimat, dr. Pongrácz csontpótló műtétet is végzett. A második alkalommal az implantátum befejeztével párhuzamosan egy koronát raktak fel a gyökérkezelt fogamra. Fogorvos lévén, dr. Pongrácz észrevette, hogy van még egy szuvas fogam is, amit azonnal be is tömött. Nagyra értékelem dr. Pongrácz és csapata munkáját, és határozottan ajánlom ezt a fogászati klinikát. A kezelés teljes költsége jóval kisebb volt, mint az, amit Norvégiában kellett volna érte kifizessek.”
Zul, Norway
“A fogászati helyzetem kritikus állapotban volt, mielőtt a Pomadent Klinikához kerültem. Elvégzett munka: 5 fogászati implantátum, amiből egyik egy elülső fog, 4 korona, kicseréltük az összes tömést és professzionális higiénés kezelés. Ausztráliából utaztam 3 egymást követő évben, hogy minden munkát befejezzünk, minden hiányt pótoljunk implantátumokkal és betömjünk minden lyukat. 57 éves vagyok. Minden elvégzett munka nagyon minőségi és professzionális szinten volt, magas standardokon. Azóta sincs semmi gond a fogaimmal. Nincs több fájdalom. Úgy érzem, ismét 16 éves vagyok, az összes fogammal a számban. Ajánlom a Pomadent Klinikát mindenkinek, akinek fogászati problémái vannak. Itt, Ausztráliában több fogorvosi rendelőben jártam, de egyik sem nyújtott olyan jó szolgáltatást, mint a Pomadent.”
Liviu, Australia
“Rendkívül elégedett vagyok ezen a klinikán kapott kezeléssel. A személyzet nagyon barátságos volt és segítőkész, a kezelőorvosom minden részletesen elmagyarázott és biztonságban éreztem magam a teljes kezelés alatt. A szakértelmük dicséretre méltó. Mindenkinek csak ajánlani tudom a rendelőt, az elkészült kerámia fogaim egyszerűen csodálatosak.”
Thomas, UK
“Nagyon elégedett vagyok minden tapasztalattal és kezeléssel, amit a Pomadentnél kaptam. Három szóban jellemezhetem: professzionalizmus, tisztességesség, gyorsaság. Köszönöm még egyszer!”
Katalin, Romania
“Mielőtt a klinikára mentem és a kezelőorvosommal találkoztam volna, rettegtem mindentől, ami a fogászattal volt kapcsolatos, de a legelső kezeléstől már teljes nyugalomban és biztonságban éreztem magam, mindenféle fájdalom nélkül. Egy életet megváltoztató élmény volt, egy új mosolyt kaptam! A kezelés: E.max kerámia koronák és tömések. Kiváló, professzionális csapat, gyorsan és hatékonyan dolgoznak együtt. Minden lépést elmagyaráztak, remek kommunikációs készség és kezelés! Mindenkinek ajánlom a klinikát, nagyon elégedett vagyok. A Pomadent Klinika a gyönyörű Marosvásárhelyen van, bőséges látnivalóval.”
Aleksandra, UK
“Eddigi legjobb tapasztalatom egy fogászati klinikán. Csúcs kezelés és alacsony árak. Nagyon professzionális klinika, felszerelés és csapat.”
Roger, USA
Oktatás
A számtalan orvosi kongresszuson bemutatott dolgozatunk mellett, a következő szakkönyveket adtuk ki, a rögzített fogpótlások témakörében (koronák, héjak, betétek), ami a szakterületünk
Emberszeretet
Orvosaink 1995 óta térítésmentes fogászati kezelésben részesítik a Lidia Gyermekotthonból érkező csodálatos kis pácienseinket.