află mai mult
Servicii
Echipa noastră de medici de înaltă calificare vă oferă servicii de cea mai bună calitate în domeniul Reabilitării Estetice Orale, a Implantologiei, a Chirurgiei Dentare și a Endodonției. De la cele mai simple tratamente de igienă orală până la cele mai complexe lucrări de reabilitare orală completă, executăm orice lucrare cu precizie și eficiență maximă, într-un mod cât mai puțin invaziv.
Echipament de ultimă generație
Mulțumit dezvoltării constante ale clinicii, suntem întotdeauna în pas cu tehnologia, folosind doar echipamente noi, de înaltă calitate, asigurând astfel o soluție mai bună, mai simplă și mai rapidă la problemele stomatologice de orice naturală ale pacientului.
Echipa
Datorită numeroșilor ani de pregătire și muncă împreună, medicii de specialitate și asistenții Clinicii Pomadent au devenit o echipă eficientă, omogenă și sincronizată, ajutând pacienții prin cele mai noi metode și echipamente de tratament, și practicând medicina ca pe o vocație.
Opiniile pacienților


“Sunt foarte satisfăcut cu rezultatul final, care tocmai a fost cimentat definitiv în gura mea. Am avut nevoie de câteva implanturi pe arcada superioară, operaţia a fost surprinzător de simplă, fără durere. Nu era deloc la cea ce m-am aşteptat, a fost o surpriză foarte plăcută. După ce am aşteptat 3 luni, în final am primit şi coaroanele pe implanturi, care arată grozav, sunt foarte fericit. O să recomand clinica cu siguranţă tuturor prietenilor. Preţurile sunt mai mici decât jumătate, comparativ cu ce m-am obişnuit, iar calitatea şi mai bună, şi m-au ajutat cu organizarea călătoriei, cea ce a făcut ca totul să meargă lin şi simplu. Vă mulţumesc încă o dată!”
Jessica, UK
“Situaţia mea dentară a fost într-o stare critică înainte de a vizita Clinica Dentară Pomadent. Lucrările efectuate: 5 implanturi dentare, din care unul în zona frontală, 4 coroane, reparaţia plombelor şi curăţire profesională. Am călătorit din Australia 3 ani consecutiv pentru a termina toate lucrările, a umple toate golurile cu implanturi şi a repara toate plombele şi cariile. Am 57 de ani. Toate lucrările efectuate sunt de calitate foarte înaltă şi profesională, cu standarde înalte. Nu mai am probleme cu niciunul dintre dinţii mei. Nu mai am durere. Mă simt de parcă aş avea iarăşi 16 ani, cu toţi dinţii în gura mea. Recomand Clinica Pomadent tuturor cu probleme dentare. Am vizitat mai multe clinici stomatologice aici, în Australia, dar niciunul nu a asigurat un serviciu aşa de bun ca la Pomadent.”
Liviu, Australia
“Sunt extrem de mulțumit de tratamentul primit la această clinică. Personalul a fost foarte amabil, iar medicul mi-a explicat totul în detaliu, motiv pentru care m-am simțit în siguranță pe întreaga durată a tratamentului. Expertiza lor este demn de laudă. Nu pot decât să recomand tuturor această clinică, dinții mei ceramici sunt absolut minunați.”
Thomas, UK
“Sunt foarte mulțumită de fiecare experiență și tratament primit la Pomadent, o clinică pe care o pot caracteriza cel mai ușor prin 3 cuvinte: profesionalism, cinste, rapiditate. Mulțumesc încă odată!”
Katalin, Romania
“Înainte să mă duc la clinică şi să mă întâlnesc cu medicul meu curant, mi-a fost frică de tot ce era legat de stomatologie, dar încă de la prima şedinţă m-am simţit calm şi în siguranţă, fără nici o durere. A fost o experienţă care mi-a schimbat viaţa, am primit un zâmbet nou! Tratamentul efectuat: coroane ceramice e.max şi plombe. Echipa este grozavă, profesională, lucrând împreună rapid şi eficient. Totul era explicat, comunicare şi îngrijire excelentă! Le recomand călduros, sunt foarte mulţumită. Clinica Pomadent este situat în frumosul oraş Tîrgu Mureş, cu o mulţime de lucruri de descoperit. Great, professional team, working together fast and efficient. Everything was explained, exellent communication, and care! Highly recommend, I am very satisfied! Pomadent Clinic is in the very beautiful town of Targu Mures, with plenty to discover!”
Aleksandra, UK
“Cea mai bună experiență la o clinică dentară. Tratament de top, prețuri mici. Clinică, echipament și echipă profesională.”
Roger, USA
Educație
Pe lângă nenumăratele lucrări prezentate la congrese medicale, am publicat următoarele cărți de specialitate pe tema lucrărilor protetice fixe (coroane, membrane, inlay-uri), care este aria noastră de expertiză
Filantropie
Încă din anul 1995, medicii noștri asigură tratament gratuit micilor noștri pacienți de la Casa de copii Lidia.