tudj meg többet
Szolgáltatásaink
Szakorvosokból álló csapatunk a legjobb szolgáltatásokat nyújtja az Esztétikus Orális Rehabilitáció, Implantológia, Szájsebészet és Endodoncia szakterületén. Az egyszerű orálhigiéniai kezeléstől a legigényesebb, teljes orális rehabilitációig, minden műveletet precízen, a leghatékonyabban és a legkevésbé invazív módon hajtunk végre.
Csúcstechnológiás műszerek
Hála a klinika folyamatos fejlesztésének, mindig naprakészek vagyunk és csakis a legújabb és legjobb műszerekkel végezzük a beavatkozásokat, ezáltal jobb, gyorsabb és egyszerűbb megoldást biztosíthatunk pácienseink mindennemű fogászati problémájára.
Munkatársaink
A Pomadent Klinika szakorvosai és asszisztensei, a sok év együtt töltött munka és tanulás alatt egy jól működő és teljességében összehangolt csapattá alakultak, akik a pácienseken való segítést hivatásuknak tekintik, a legjobb technikák és műszerek felhasználásával.
Pácienseink véleményei


“Nagyon elégedett vagyok a végleges eredménnyel, amit nemrég ragasztottak be véglegesen a számba. Szükségem volt egy pár implantátumra a felső állkapcsomban, ami meglepően könnyen ment, bármiféle fájdalom nélkül. Egyáltalán nem úgy történt, ahogy elképzeltem, egy kellemes meglepetés volt. Miután 3 hónapot vártam, végre rákerültek az implantátumokra a koronák is, remekül néznek ki, nagyon boldog vagyok. Minden bizonnyal ajánlani fogom a klinikát minden barátomnak. Az árak kevesebb, mint a fele annak, amihez szoktam és a minőség még jobb is, és nagyban segítettek az utazás megszervezésében, ezáltal minden simán és egyszerűen ment. Köszönöm még egyszer!”
Jessica, UK
“A fogászati helyzetem kritikus állapotban volt, mielőtt a Pomadent Klinikához kerültem. Elvégzett munka: 5 fogászati implantátum, amiből egyik egy elülső fog, 4 korona, kicseréltük az összes tömést és professzionális higiénés kezelés. Ausztráliából utaztam 3 egymást követő évben, hogy minden munkát befejezzünk, minden hiányt pótoljunk implantátumokkal és betömjünk minden lyukat. 57 éves vagyok. Minden elvégzett munka nagyon minőségi és professzionális szinten volt, magas standardokon. Azóta sincs semmi gond a fogaimmal. Nincs több fájdalom. Úgy érzem, ismét 16 éves vagyok, az összes fogammal a számban. Ajánlom a Pomadent Klinikát mindenkinek, akinek fogászati problémái vannak. Itt, Ausztráliában több fogorvosi rendelőben jártam, de egyik sem nyújtott olyan jó szolgáltatást, mint a Pomadent.”
Liviu, Australia
“Rendkívül elégedett vagyok ezen a klinikán kapott kezeléssel. A személyzet nagyon barátságos volt és segítőkész, a kezelőorvosom minden részletesen elmagyarázott és biztonságban éreztem magam a teljes kezelés alatt. A szakértelmük dicséretre méltó. Mindenkinek csak ajánlani tudom a rendelőt, az elkészült kerámia fogaim egyszerűen csodálatosak.”
Thomas, UK
“Nagyon elégedett vagyok minden tapasztalattal és kezeléssel, amit a Pomadentnél kaptam. Három szóban jellemezhetem: professzionalizmus, tisztességesség, gyorsaság. Köszönöm még egyszer!”
Katalin, Romania
“Mielőtt a klinikára mentem és a kezelőorvosommal találkoztam volna, rettegtem mindentől, ami a fogászattal volt kapcsolatos, de a legelső kezeléstől már teljes nyugalomban és biztonságban éreztem magam, mindenféle fájdalom nélkül. Egy életet megváltoztató élmény volt, egy új mosolyt kaptam! A kezelés: E.max kerámia koronák és tömések. Kiváló, professzionális csapat, gyorsan és hatékonyan dolgoznak együtt. Minden lépést elmagyaráztak, remek kommunikációs készség és kezelés! Mindenkinek ajánlom a klinikát, nagyon elégedett vagyok. A Pomadent Klinika a gyönyörű Marosvásárhelyen van, bőséges látnivalóval.”
Aleksandra, UK
“Eddigi legjobb tapasztalatom egy fogászati klinikán. Csúcs kezelés és alacsony árak. Nagyon professzionális klinika, felszerelés és csapat.”
Roger, USA
Oktatás
A számtalan orvosi kongresszuson bemutatott dolgozatunk mellett, a következő szakkönyveket adtuk ki, a rögzített fogpótlások témakörében (koronák, héjak, betétek), ami a szakterületünk
Emberszeretet
Orvosaink 1995 óta térítésmentes fogászati kezelésben részesítik a Lidia Gyermekotthonból érkező csodálatos kis pácienseinket.